​Industribyggeri med professionel rådgivning

Her udfører vi mange varierende opgaver inden for industribyggeri i blandt andet Svendborg, Odense og Ringe på Fyn. Vi går ikke af vejen for store opgaver og har bygget nye fabrikker fra bunden af. Også inden for fritidsområdet har vi opført mange større bygninger - blandt andet har vi opført idrætshaller, tennishaller og multihaller.

Stor erfaring inden for industribyggeri

Hos os kan du være sikker på at få et tømrerfirma, der kan levere, det vi lover. Vi har over 15 års erfaring med industribyggeri. Med de ekspertiser, vi besidder, kan vi være med i alle faser af byggeprocessen.

Ved at inddrage os allerede fra byggestart - fra det første tegningsudkast og videre gennem opførelsen af byggeriet, kan du være sikker på, at resultatet bliver, som du vil have det. Vi rådgiver dig hele vejen i processen ved et industribyggeri.

Indhent et tilbud efter dine ønsker

Vi har ry for at være gode til at matche kundens ønsker. Med vores mange dygtige medarbejdere og den store erfaring inden for al industribyggeri, kan vi skræddersy byggeriet fuldstændigt efter de ønsker, du har og det aktuelle behov.

Hvis du kontakter os, når du skal have udført et industribyggeri, vil du møde et firma, der er engageret og fleksibelt. Vi giver dig den rådgivning, du har brug for, så du er sikker på et godt resultat. Kontakt os på telefon 62 67 10 50eller e-mail: mail@arnemose.dk, hvis du ønsker yderligere information. Vi kan naturligvis også hjælpe ved andre lejligheder, som hele ombygninger og udskiftning af vinduer.

​FIRMA OPLYSNINGER

Arne Mose Hansen

CVR: 84654418​

INFORMATION

​Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.

Vi har desuden enkelte kunder i Jylland og på Fyn.​