Ombygning af hus med mange års erfaring

Hos Tømrerfirmaet Arne Mose Hansen i Ringe har vi specialiseret os i ombygning af hus såvel som lejlighedskomplekser og kontorbygninger i blandt andet Odense og Svendborg samt det øvrige Fyn.

Få mere plads med en ombygning af hus

En renovering eller ombygning af et eksisterende rum i hjemmet kan være den rette løsning, hvis I venter familieforøgelse, eller hvis pladsen blot er blevet trang i boligen.

Det er ligeledes muligt at ændre rumdelingen ved at sætte skillevægge op for derved at få flere værelser. Ligeledes kan man også fjerne vægge for eksempelvis at få et større værelse, stue eller køkken.

En ombygning af hus kan være meget mere end blot at sætte vægge op. Det kan være:

  • ​at hæve taget og udnytte førstesalen
  • at udvide terrassen
  • at inddrage garagen til bolig
  • at bygge hems i børneværelset
  • at bygge større badeværelse
  • og mange andre former for om- og tilbygning

Få gode råd omkring dit ombygningsprojekt

Vores mangeårige erfaring har givet os stor kompetence inden for ombygning af hus, og vi deler gerne ud af vores ekspertise, hvis du har brug for gode råd og vejledning til, hvordan du får mest muligt ud af ombygningen af lige præcis din bolig. 

Hvis du ikke har ideerne, så kommer vi med dem.


Vi sørger for at holde en tæt dialog under hele processen, så du får det der matcher dine ønsker, dine behov og din økonomi.


Hvad koster ombygning af hus?

Ønsker du en pris på din til- eller ombygning af hus, eller har du brug for professionel rådgivning til ideer eller planlægning, kan vi kontaktes på telefon 62 67 10 50 eller e-mail mail@arnemose.dk.

​FIRMA OPLYSNINGER

Arne Mose Hansen

CVR: 84654418​

INFORMATION

​Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.

Vi har desuden enkelte kunder i Jylland og på Fyn.​