​Landbrugsbyggeri i alle størrelser

Når det kommer til landbrugsbyggeri, investeres der meget i branchen i disse år, og det er naturligvis vigtigt, at du som landmand får det maksimale ud af disse investeringer. Det skal være bygninger, der 100% tjener deres formål, og som kan løse den opgave, de er tiltænkt, i mange år fremover.

Vi opfører forskellige landbrugsbyggerier

Vi opfører alt inden for landbrugsbyggeri i blandt andet Svendborg og Odense på Fyn, og vi har hos tømrerfirmaet Arne Mose Hansen mere end 30 års erfaring med at bygge for landbruget. Vi har bygget landbrugsbygninger i alle størrelser - det gælder både nybyggeri og ombygning af eksisterende bygninger.

Vi har i mere end 40 år bygget kostalde og svinestalde på og mange andre forskellige typer landbrugsbyggeri - herunder forskellige landbrugshaller, ridehaller og ridestalde. Tribuner og haller med tribuner er ligeledes bygninger, som vi har arbejdet med.

Få et tilbud på dit landbrugsbyggeri

Når man foretager så stor en investering, som et landbrugsbyggeri er, er det utroligt vigtigt, at man finder den bedste løsning.

Hos Arne Mose Hansen er vi en stabil partner, du kan regne med. Derfor tager vi gerne del i byggeprocessen helt fra begyndelsen. Vi kommer ud og rådgiver dig, hvorefter vi giver dig et pristilbud.

Tilbuddet er altid vedhæftet billeder, således at du kan få en god fornemmelse for, hvordan byggeriet vil tage sig ud i praksis.Kontakt os allerede i dag på telefon 62 67 10 50 eller e-mail: mail@arnemose.dk hvis du ønsker et tilbud på vores landbrugsbyggeri. Du kan også bruge nedenstående kontaktformular. Vi gør vores bedste for at vende retur, så hurtig som muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FIRMA OPLYSNINGER

Arne Mose Hansen

CVR: 84654418​

INFORMATION

​Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.

Vi har desuden enkelte kunder i Jylland og på Fyn.​